Ξυριστική Μηχανή Braun 9299s Gold Premium (Αγορά με 6 Ατοκες Δόσεις)

Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
VEGP-9299s

329.00 

Μάρκα:

Series 9 - Η πιο αποτελεσματική και άνετη ξυριστική μηχανή μας. Με τεχνολογία SyncroSonic™ και ενδιάμεσο εξάρτημα κοπής με επίστρωση τιτανίου. Πέντε εξειδικευμένα στοιχεία ξυρίσματος αιχμαλωτίζουν περισσότερες τρίχες με μία κίνηση για λιγότερες κινήσεις και λιγότερο ερεθισμό του δέρματος.Τεχνολογία SyncroSonic™ Η πατενταρισμένη τεχνολογία μας διαβάζει το πρόσωπό σας και προσαρμόζεται αυτόματα στη γενειάδα σας.

+

Εξάρτημα κοπής ακριβείας

Το ενσωματωμένο και φιλικό προς το δέρμα, εξάρτημα κοπής ακριβείας, αφαιρείται σύροντάς το από το πίσω μέρος της ξυριστικής μηχανής για εύκολο και πιο ακριβή σχηματισμό στις φαβορίτες.

MultiHeadLock

Η εύκολα προσβάσιμη MultiHeadLock κλειδώνει την πλήρως εύκαμπτη κεφαλή της ξυριστικής μηχανής σε πέντε θέσεις για πιο ακριβές ξύρισμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά το ξύρισμα δύσκολων περιοχών, όπως κάτω από το σαγόνι και τη μύτη.

Λαβή για ασφαλή χειρισμό

Η ανάγλυφη λαβή από καουτσούκ φέρει την υπογραφή της πατέντας dot της Braun. Εξασφαλίζει ασφαλές και σίγουρο κράτημα ακόμα και σε υγρές συνθήκες.

100% αδιάβροχη

Ζήστε την αξεπέραστη γερμανική ποιότητα και κατασκευή. Όλες οι ξυριστικές μηχανές Braun είναι αδιάβροχες σε βάθος έως και 5 μέτρα, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να τις ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό ή ακόμα και να ξυρίζεστε κάτω από το ντους.

Υγρό ή στεγνό ξύρισμα

Με την ξυριστική μηχανή Series 9 μπορείτε να κάνετε στεγνό ξύρισμα ή να χρησιμοποιήσετε νερό, αφρό ή τζελ για ακόμη καλύτερη ολίσθηση και αίσθηση πιο λείου δέρματος.

50 λεπτά αυτονομία λειτουργίας

Η κορυφαίας τεχνολογίας μπαταρία Li-Ion δεν χάνει ποτέ την απόδοσή της και επαναφορτίζεται πλήρως σε μία ώρα. Η προηγμένη οθόνη LED μετρά τα εναπομείναντα λεπτά χρόνου ξυρίσματος.

Οθόνη LED

Όλες οι πληροφορίες με μια ματιά: η ακριβής οθόνη LED απεικονίζει την κατάσταση μπαταρίας και υγιεινής και τον δείκτη κλειδώματος ταξιδιού.

Χρόνος λειτουργίας/φόρτισης

Πλήρης φόρτιση σε μία ώρα. 50 λεπτά ξυρίσματος. Η κορυφαίας τεχνολογίας μπαταρία Li-Ion προσφέρει αξιόπιστη ισχύ. Γρήγορη φόρτιση για ένα ξύρισμα σε μόλις 5 λεπτά.

Ασύρματο ξύρισμα

Αυτόματη προσαρμογή τάσης

Τεχνολογία SyncroSonic™ με 40.000 κινήσεις cross-cutting ανά λεπτό.

Με τεχνολογία Sonic. Η πατενταρισμένη τεχνολογία SyncroSonic™ της Braun διαβάζει το πρόσωπό σας και προσαρμόζεται στη γενειάδα σας. Ελέγχει την πυκνότητα της γενειάδας 160 φορές ανά λεπτό. Παρέχει επιπλέον ισχύ ακριβώς εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο.

Επίστρωση τιτανίου

Τόσο όμορφη όσο ο χρυσός αλλά πολύ πιο ανθεκτική.

Το τιτάνιο είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό μέταλλο με ιδιαίτερη αντοχή στη διάβρωση. Επιπλέον, έχει ιδιαίτερα όμορφη εμφάνιση. Γι' αυτό η Braun το χρησιμοποιεί για την επίστρωση του εξαρτήματος κοπής.

5 στοιχεία ξυρίσματος

Εξάρτημα κοπής HyperLift&Cut

Ανασηκώνει και κόβει τις επίπεδες τρίχες.

Εξάρτημα κοπής Direct&Cut

Ευθυγραμμίζει και κόβει τις τρίχες που μεγαλώνουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Προστατευτικό επιδερμίδας SkinGuard

Λειαίνει την επιδερμίδα για μια εκπληκτική εμπειρία ξυρίσματος

2x Opti-Foil™

Για απόλυτα βαθύ ξύρισμα που διαρκεί περισσότερο.

Εύκαμπτο σύστημα ξυρίσματος 10·D (10 κατευθύνσεων)

Ανεξάρτητα εύκαμπτα στοιχεία κοπής σε μία περιστρεφόμενη κεφαλή 10 κατευθύνσεων (10 D): μικροκινήσεις (MicroMotion) σε συνδυασμό με μακροκινήσεις (MacroMotion) για μέγιστη προσαρμοστικότητα στο πρόσωπο, προσφέρουν περισσότερη επαφή με την επιδερμίδα για πιο σχολαστικό ξύρισμα.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Για να ξέρετε

ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ