Αποτριχωτική Προσώπου Braun Face 851 (4210201171171)

Κατόπιν παραγγελίας
VEGP-SE851V

54.00 

Μάρκα:

Αποτριχωτική Προσώπου Braun SESE851V

Ακριβής αποτρίχωση προσώπου και βαθύς καθαρισμός πόρων.

Η Braun Face σας επιτρέπει να απολαμβάνετε δύο θεραπείες με μία συσκευή - απλά αλλάξτε τα κεφαλή.
Εύκολη στη χρήση και με επαληθευμένα αποτελέσματα, η Braun Face σας επιτρέπει να αφαιρέσετε με ακρίβεια την τρίχα του προσώπου από τη ρίζα με την συσκευή αποτρίχωσης προσώπου και να καθαρίσετε το πόρο του δέρματος βαθιά με τη βούρτσα του προσώπου. Η επιδερμίδα σας μπορεί να φαίνεται ομαλή, καθαρή και φρέσκια με το πάτημα ενός διακόπτη.
Κομψή αλλά πολύ πρακτική, η Braun Face έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απρόσκοπτα στη ζωή σας. Με το προστατευτικό της κάλυμμα, η συσκευή αποτρίχωσης προσώπου είναι τόσο διακριτική που μπορείτε να την πάρετε μαζί σας οπουδήποτε.


Η Braun Face έχει δοκιμαστεί κλινικά απο δερματολόγους και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση, ακόμη και σε ευαίσθητο δέρμα.

Καθαρίστε το πρόσωπό σας 6 φορές καλύτερα από ό, τι με το χέρι.

Σε μόλις ένα λεπτό η βούρτσα καθαρισμού σκουπίζει το μακιγιάζ για να αποκαταστήσει τη φυσική λάμψη του δέρματος. Με εκατοντάδες μικρο-ταλαντώσεις, λειτουργεί 6 φορές καλύτερα από ότι το πλύσιμο με το χέρι, καθαρίζοντας τους πόρους του δέρματός σας βαθιά.

100% αδιάβροχη, Έτσι ώστε να κάνετε τον καθαρισμό του προσώπου σας ρουτίνα του ντους σας.

Οι βούρτσες σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε πραγματικά το σχήμα περίθαλψης του δέρματός σας. Απλά αλλάξτε τη βούρτσα και μπορείτε είτε να καθαρίσετε απαλά ευαίσθητες περιοχές ή να κάνετε απολέπιση ή πέρασμα κρέμας.

Πολύ ευαίσθητη βούρτσα

Για ευαίσθητο, ξηρό και ευαίσθητο δέρμα που απαιτεί πιο μαλακή αφή. Με εκατοντάδες μικρο-ταλαντώσεις ανά λεπτό οι μαλακές τρίχες των 14mm παρέχουν μια απαλή και πολυτελή καθαριότητα.Οδηγίες

Καθημερινό βήμα 1

Για ημερήσιο καθαρισμό, χρησιμοποιήστε το κανονική ή την ευαίσθητη βούρτσα ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας.

Καθημερινό βήμα 2

Μόλις το δέρμα σας είναι καθαρό και στεγνό, χρησιμοποιήστε το σφουγγάρι ομορφιάς για να εφαρμόσετε ομοιόμορφα ενυδατική κρέμα.

Εβδομαδιαία

Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε την βούρτσα απολέπισης μία φορά την εβδομάδα για να αφαιρέσετε το ξηρό δέρμα και να ενισχύσετε τη φυσική σας λάμψη.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Για να ξέρετε

ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ