Πολυμίξερ PHILIPS Daily Collection HR7627/00

Κατόπιν παραγγελίας
VEE-HR7627-00

56.00 

Μάρκα:

Η κουζινομηχανή Daily Collection της Philips είναι ένα ευέλικτο σετ με μπολ 2,1 L και διάφορα εξαρτήματα υψηλής απόδοσης. Η προετοιμασία απολαυστικού σπιτικού φαγητού γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

Περιλαμβάνει

  • Εργαλείο ζύμωσης
  • Δίσκος ανακατέματος
  • Δίσκος κοκκοποίησης
  • Δίσκος τεμαχισμού (χοντρά κομμάτια)
  • Δίσκος κοπής σε φέτες (χοντρές)
  • Λεπίδα S από ανοξείδωτο ατσάλι

2 ρυθμίσεις ταχύτητας και στιγμιαία λειτουργία, για μέγιστο έλεγχο
Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση χαμηλής ταχύτητας (1) για να χτυπήσετε κρέμες ή αυγά, να φτιάξετε γλυκά και να ετοιμάσετε ζύμες. Η ρύθμιση υψηλής ταχύτητας (2) είναι ιδανική για τον τεμαχισμό κρεμμυδιών και κρεάτων, την ανάμειξη σούπας και δροσιστικών ποτών ή τον τεμαχισμό, το κόψιμο σε φέτες ή λωρίδες και το τρίψιμο λαχανικών.

Τεχνολογία PowerChop για κορυφαία απόδοση κοπής
Η τεχνολογία PowerChop είναι ένας συνδυασμός σχήματος λεπίδας, γωνίας κοπής και εσωτερικού μπολ που παρέχει κορυφαίο αποτέλεσμα κοπής για μαλακά και σκληρά υλικά. Επίσης, είναι ιδανική για την παρασκευή πουρέ και την ανάμειξη ζύμης!

Δεν υπάρχει εσωτερικός άξονας, για να μην λερώνετε από το κέντρο του μπολ
Σε αντίθεση με τις πιο οικονομικές κουζινομηχανές, αυτή η κουζινομηχανή της Philips δεν διαθέτει εσωτερικό άξονα στο κέντρο του μπολ. Αυτό σημαίνει ότι σούπες και άλλα υγρά δεν θα μπορούν να διαρρεύσουν από το κέντρο του μπολ, διατηρώντας την κουζινομηχανή και τον πάγκο σας καθαρά! Η συναρμολόγηση της συσκευής γίνεται ευκολότερη: απλά τοποθετήστε το εξάρτημα συγκράτησης εργαλείων στο μπολ, ακολουθώντας τις συνδέσεις άψογης εφαρμογής.


Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Για να ξέρετε

ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ