Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

Πανελλαδικά.

- Τα προϊόντα με ένδειξη Άμεση Παραλαβή είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται αυθημερών για παραγγελίες που δεχόμαστε έως τις 14:00 εκτός Σαβάτου, Κυριακής και Αργιών. Εξαίρεση θα αποτελούν προϊόντα, τα οποία δεν θα είναι διαθέσιμα ούτε στις αποθήκες των προμηθευτών μας την χρονική στιγμή της παραγγελιάς και έχουν την ένδειξη κατόπιν παραγγελίας.

Για αποστολές που το συνολικό βάρος του προϊόντος είναι μέχρι 4 κιλά το κόστος της αποστολής ανέρχεται στα 2,5€, ενώ για προϊόντα που το βάρος είναι 4 κιλά και πάνω, για κάθε κιλό επιπλέον η χρέωση είναι 0,75 €.

Τα έξοδα αποστολής και μεταφοράς σε περιπτώσεις όπου απαιτείται ανυψωτικό μηχάνημα επιβαρύνουν σε κάθε περίπτωση τον πελάτη.

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας λεπτομέρειες θα βρείτε στην παράγραφο Παραλαβή απο το κατάστημα μας.

- Για τις συσκευές μεγάλου βάρους (π.χ. ψυγείο, πλυντήριο κτλ) αποστολή γίνετε μόνο με πρακτορείο μεταφορών και η επιβάρυνση του πελάτη είναι αναλόγως βάρους, όγκου και χιλιομετρικής απόστασης όπου σε κάθε περίπτωση ορίζεται από το πρακτορείο. Επίσης ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταφορική τις αρεσκείας του κατόπιν συνενοήσεως μαζί μας.

Ενδεικτικά για Αττική το κόστος μεταφοράς ενός ψυγείου σε μη δυσπρόσιτη περιοχή είναι 30 ευρώ για παράδοση στην πόρτα σας.

Η παραλαβή του προϊόντος από την μεταφορική εταιρεία θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης του πελάτη με τους υπεύθυνους του καταστήματος. Στην περίπτωση αποστολής με πρακτορείο δεν γίνεται δεκτή η πληρωμή με αντικαταβολή οπότε θα πρέπει να προηγηθεί κατάθεση του ποσού παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Η παραλαβή σας, γίνεται μπροστά από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας σας και είστε υπεύθυνοι για τον έλεγχο των προϊόντων που παραλαμβάνεται. Θα πρέπει, παρουσία του υπαλλήλου της μεταφορικής εταιρείας, ή του συνεργάτη της , να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε την ακεραιότητα και την κατάσταση των προϊόντων σας. Εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο τμημάτων του προϊόντος, ΔΕΝ θα πρέπει να δεχθείτε, αλλά ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ την παραλαβή του προϊόντος.

Με την παραλαβή του προϊόντος από εσάς, και την υπογραφή σας στο αντίστοιχο παραστατικό παράδοσης της μεταφορικής εταιρείας, αναλαμβάνετε την ευθύνη ότι παραλάβατε σε καλή κατάσταση το προϊόν που παραγγείλατε. ΔΕΝ μπορούμε να αποδεχθούμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που τυχόν προκύψουν πέραν τις παραλαβής σας και μας ενημερώσετε.

Η μεταφορά του ελεγχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας (π.χ. πεζοδρόμιο) σε όροφο ή άλλο μέρος και τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Χρόνος Αποστολής

Η παράδοση του προϊόντος στην Αττική πραγματοποιείται την επόμενη της αποστολής εφόσον η παραγγελία πραγματοποιηθεί πριν απο τις 14:00, για την υπόλοιπη Ελλάδα απαιτούνται μία με πέντε εργάσιμες μέρες. Στα προϊόντα που δεν είναι χαρακτηρισμένα με την ένδειξη διαθέσιμο, προτείνουμε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία, για να ενημερωθείτε για την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

Επίσης όλες οι υπόλοιπες αποστολές εκτός των μεγάλων σε όγκο ή βάρος προϊόντων αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών και ισχύουν οι ίδιοι χρόνοι παράδοσης, ως άνω, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (εκτός περιοχών που χαρακτηρίζονται ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ, όπου η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσα σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες).

Παρακολούθηση Αποστολών με Υπηρεσία Courier

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει σαν τρόπο αποστολής υπηρεσία Courier, έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε την εξέλιξη αποστολής της παραγγελία σας κάνοντας κλίκ ΕΔΩ για αποστολές με ΕΛΤΑ (Πορτα-Πορτα) και ΕΔΩ για αποστολές με Αιολος Courier, και βάζοντας τον αριθμό αποστολής που σας έχει σταλεί.

Παραλαβή απο το κατάστημα μας.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει σαν τρόπο αποστολής την παραλαβή απο το καταστημά μας να γνωρίζετε ότι όλα τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα και μπορείτε να περάσετε και την ίδια μέρα της παραγγελίας για να παραλάβετε. Το ωράριο μας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ - 4.30μμ, και το Σάββατο 9πμ - 2μμ. Παραγγελίες που ζητούνται για παραλαβή απο το κατάστημα κρατούνται 5 εργάσιμες ημέρες δεσμευμένες και μετά θεωρούνται σαν άκυρες εκτός και αν ο πελάτης έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί μας και μας ζητήση παράταση για κάποιον δικό του λόγο.

Τι λένε οι πελάτες μας