Πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή της παραγγελίας σας

Διευκρινήσεις για τις αποστολές

  • Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στον τόπο σας είτε σε κάποιο κατάστημα courier ή μπορείτε να περάσετε απο το φυσικό κατάστημα μας για να παραλάβετε.
  • Ο χρόνος παράδοσης μιας παραγγελίας για προϊόντα με ένδειξη " Άμμεση Παραλαβή" είναι μία με τρείς εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της αποστολής για όλες τις περιοχές που καλύπτει το δίκτυο της courier. Για απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης εξαρτάτε από το κατάστημα courier της κάθε περιοχής.
  • Για τα προϊόντα με ένδειξη " Παράδοση 1 έως 3 ημέρες" χρειάζεται μία επιπλέον εργάσιμη ημέρα για να παραλάβουμε το προϊόν απο την αποθήση του προμηθευτή μας.
  • Η δεματοποίηση των προϊόντων γίνεται χρησιμοποιώντας προστατευτικό υλικό ώστε να προστατευτεί η συσκευασία του προϊόντος κατά την μεταφορά και να είναι εμφανές οποιοδήποτε ατυχές περιστατικό που μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά (παραβίαση ή κακοποίηση συσκευασίας). Τα περιστατικά αυτά είναι σπανιότατα.
  • Ανάλογα με το είδος του προϊόντος και το μέγεθος της αρχικής του συσκευασίας μπορεί να ενισχυθεί επιπλέον με χαρτόνι.
  • Όλες μας οι αποστολές είναι ασφαλισμένες και σε οποιαδήποτε περίπτωση το κατάστημά μας θα φροντίσει να παραλάβετε τα προϊόντα που παραγγείλατε στην κατάσταση που πρέπει.
  • Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να φαίνεται η συσκευασία του προϊόντος κατά την μεταφορά, μπορείτε να προσθέσετε την αντίστοιχη σημείωση στο πεδίο «Παρατηρήσεις» κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η κάθε εταιρεία courier που χρησιμοποιούμε είναι εξωτερικός συνεργάτης μας και το κατάστημά μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση προκύψει κατά την μεταφορά, π.χ Απεργίες, Απαγορευτικά Λιμεναρχείου, Θεομηνίες.
Για αυτό τον λόγο παρακαλούμε τους πελάτες μας , σε περίπτωση που αντιληφθούν κάποια καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας τους ή για οτιδήποτε άλλο δημιουργήσει προβληματισμό, να επικοινωνούν μαζί μας ώστε να βοηθήσουμε με την επίλυση του κάθε προβλήματος.

Τι λένε οι πελάτες μας