Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Σχετικά με την διαθεσιμότητα προϊόντων

Τα προϊόντα με ένδειξη "Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες" είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται αυθημερών για παραγγελίες που δεχόμαστε έως τις 15:30 εκτός Σαβάτου, Κυριακής και Αργιών.

Τα προϊόντα με ένδειξη " Παράδοση 1 εως 3 ημέρες" δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται μετά απο 1 εργάσιμη ημέρα.

Τα προϊόντα με ένδειξη " Κατόπιν Παραγγελίας" δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Παραλαβή απο το κατάστημα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ωράριο μας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ - 4:30μμ, και το Σάββατο 9πμ - 2μμ. Παραγγελίες που ζητούνται για παραλαβή απο το κατάστημα κρατούνται 5 εργάσιμες ημέρες δεσμευμένες και μετά θεωρούνται σαν άκυρες εκτός και αν ο πελάτης έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί μας και μας ζητήση παράταση για κάποιον δικό του λόγο.

Τι λένε οι πελάτες μας

Ενημέρωση

Αγαπητοί Πελάτες. Μετά από της δημόσιες υποδείξεις αναστολής λειτουργίας όλων των εμπορικών καταστημάτων από την Τετάρτη 18/3 για αποφυγή συναθροίσεων ώστε να προστατευτούν από τον ιό ConVid 19, τόσο οι ευπαθείς ομάδες, όσο και εμείς οι ίδιοι, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι το φυσικό κατάστημα θα παραμέινει κλειστό για το κοινό και θα εκτελεί μόνο ηλεκτρονικές παραγγελίες για αποστολή στον χώρο σας. Θεωρούμε καθήκον όλων μας να πράξουμε υπεύθυνα. Με εκτίμηση, η ομάδα του Clubhouse